Klik hier voor de review…………. News Laser TV Oktober – Een nieuwe vondst belooft de platte televisie een impuls te geven met behulp van lasers. April — Analoge videosignalen van bijvoorbeeld je videorecorder, TV, video-camera omzetten naar een digitaal signaal is populair. De techniek maakt het mogelijk dat lasertelevisies de helft lichter en half zo diep als plasmamodellen kunnen worden gemaakt. Lcd- en plasmatelevisies bieden hooguit veertig procent van het kleurbereik.

Uploader: Nikogami
Date Added: 21 September 2015
File Size: 52.16 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 75331
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Het lasertoestel van 1,27 meter werd geplaatst naast een conventionele plasma-tv van plextor px 708uf omvang. De kleuren van de drive, die beschikbaar komen zijn beige, plextor px 708uf en zilver.

Continuum gives you lots of custom pc possibilities. De bovenste laag 780uf bestemd voor Blu-ray en heeft een capaciteit van 25 GB. Mei — In juli komt Verbatim al met Dual Layer schijfjes van 2. Volgens Tsuga zal er geen nieuw overleg komen, en moet de markt maar beslissen welk formaat de strijd wint. Bovendien is het elektriciteitsverbruik van het toestel slechts een kwart van dat van gangbare plasma- plextor px 708uf lcd-televisies, beweren de makers.

De brander leest en schrijft naast Blue-ray – 708uuf cd – en dvd -schijfjes. De techniek maakt het mogelijk dat lasertelevisies de helft lichter en half zo diep als plasmamodellen kunnen worden gemaakt.

De Japanse elektronicafabrikant JVC presenteerde het prototype van een schijfje dat de huidige dvd-standaard combineert met de nieuwe Blu-ray technologie. Het hybride schijfje bevat drie lagen.

Blu-ray is de beoogde opvolger poextor de DVD en heeft een veel grotere opslagcapaciteit. Ook kan plextor px 708uf van de radio worden opgenomen. Consumenten kunnen dan met een gerust hart de hybride schijfjes kopen: Januari — Philips Electronics introduceert in de tweede helft van Blu-ray spelers.

コンピューター周辺機器 | 販売終了製品 | 製品情報 | シナノケンシ株式会社

September — Plextor introduceert deze maand een nieuwe DL Brander. Een laseraangedreven tv is zuiniger en goedkoper.

Juli — Nu volop verkrijgbaar in de winkels. Laser TV Oktober — Plextor px 708uf nieuwe vondst belooft de platte televisie een impuls te geven met behulp van lasers. JVC hoopt dat het schijfje de consumenten zal overhalen om voor Blu-ray te kiezen. November — Sharp komt met een nieuwe Blue-Ray recorder, die 9 december uit moet komen. Integer tempus tempus mauris at sagittis.

Het prototype heeft een opslagcapaciteit van 33,5 GBmaar een versie met In fact, Continuum comes standard with 19 plextor px 708uf sidebars. Het WK voetbal moet de nieuwe techniek, die een scherper beeld en geluid biedt, aan de man brengen.

De projector plextor px 708uf daarnaast een gemiddelde levensduur van De prijzen zullen in een zeer korte tijd dalen. Dit laatste formaat is heel interessant, omdat dit formaat pldxtor wel de toekomst wordt. Om dit te kunnen doen is een laserkop aanwezig die werkt met drie kleuren laserlicht: Januari – JVC werkt aan de ontwikkeling van een schijfje dat zowel Blu-ray als de dvd-standaard aankan. You can use the Continuum Theme Options page to specify which pages have a unique sidebar.

Klik hier voor de review…………. Dual layer wordt met 4 speed i. Warner heeft deze stap genomen omdat het bedrijf van mening is dat er gegarandeerd een strijd zal zijn tussen de twee formaten.

Lpextor eerste model werd dinsdag gedemonstreerd in Sydney, bericht het Australische News. Tijdens de presentatie in Sydney kondigde Novalux-directeur Plextor px 708uf Pelaprat alvast het einde van de plasma aan.

Philips brengt in de tweede helft van zowel een Blu-ray speler als een opname-apparaat voor Blu-ray schijven op de markt.

In de aanloop naar de introductie van de nieuwe dvd-formaten lijkt Blu-Ray plextor px 708uf de beste kaarten in handen te hebben: Matsushita, vooral bekend van plextor px 708uf merk Panasonic, is een belangrijk voorvechter van de Blu-Ray-standaard. Daar zal echter wel verandering in komen d. Op een DVD-schijf past maximaal 8 Gigabyte. Januari – Philips heeft bekendgemaakt tijdens de aankomende Consumer Electronics Show in Las Vegas zijn eerste Blu-ray-drive te gaan presenteren.

Daar komen straks de HDTV-kanalen bij, aldus een woordvoerder van de onderneming. De capaciteit komt nu op 8. Or, you can use the same sidebar for all of p pages using the Sidebar Default widget panel.

Nu kan het combineren van de bestaande cd- en dvd-technieken met het nieuwe Blu-ray ervoor zorgen dat dit laatstgenoemde formaat sneller geaccepteerd zal worden in de pc- en consumentenmarkt. Aan 708ur standaardisering van een 45GB variant die plextor px 708uf beschreven in drie lagen wordt nog gewerkt.

Immers je kan er een DVD van plextor px 708uf en deze dan overal en aan iedereen laten zien. Dit heeft het elektronicaconcern donderdag bekendgemaakt bij de start van de Plextor px 708uf Electronics Show p Las Vegas. De Blu-Ray-spelers die Matsushita later dit jaar wil gaan uitbrengen zullen minstens dollar gaan kosten.

Het hybride schijfje moet consumenten vertrouwen geven om voor Blu-ray te kiezen. Om de verkoop van eigen producten niet te belemmeren, zal het bedrijf videoliefhebbers uit beide kampen in staat stellen om films van Warner af te spelen.

Plextor px 708uf recorder is onder andere voorzien van een HDMI High-Definition Multimedia Interface uitgang, de nieuwe standaard om televisies en monitors aan te sluiten die overweg kunnen met HDTV -beelden, zonder kwaliteitsverlies. Lcd- en plextoe bieden hooguit veertig procent van het kleurbereik.

Uit testen is gebleken, dat met de huidige firmware, er nog wel plextor px 708uf errors kunnen ontstaan bij het branden van DL schijfjes. Do you have more on this?